المقادير :-
كيلو وراك او صدور مخليه او بالعضم " كما الرغبه "
1 بصله مفرومه
2 فص ثوم
ملح و فلفل
2 ملعقه كبيرة صلصه طماطم
1 طماطم مقطعه شرائح
------------------------------------------------
الطريقه :-
يغسل الفراح جيداَ ثم يضاف لها دقيق و خل و ملح و ليمون و تترك نصف ساعه
ثم تغسل و نضعها فى الصنيه و نضع عليها البصله المفرومه و الثوم و الملح و الفلفل و تدعك جيداً ثم نضعها على النار و عليها صلصه الطماطم و شرائح
الطماطم الطازجه . فى الأول نار عاليه ثم نار هادئه لمده نصف ساعه ...
ثم تصبح
و بعد ذلك تدخل الفرن للتحمير لمده تقريباً نصف ساعه
ملحوظه : - ممكن وضع مكعبات من البطاطس مع الفراخ .
و فى النهايه تصبح
كيلو وراك او صدور مخليه او بالعضم " كما الرغبه "
1 بصله مفرومه
2 فص ثوم
ملح و فلفل
2 ملعقه كبيرة صلصه طماطم
1 طماطم مقطعه شرائح
------------------------------------------------
الطريقه :-
يغسل الفراح جيداَ ثم يضاف لها دقيق و خل و ملح و ليمون و تترك نصف ساعه
ثم تغسل و نضعها فى الصنيه و نضع عليها البصله المفرومه و الثوم و الملح و الفلفل و تدعك جيداً ثم نضعها على النار و عليها صلصه الطماطم و شرائح
الطماطم الطازجه . فى الأول نار عاليه ثم نار هادئه لمده نصف ساعه ...
ثم تصبح
و بعد ذلك تدخل الفرن للتحمير لمده تقريباً نصف ساعه
ملحوظه : - ممكن وضع مكعبات من البطاطس مع الفراخ .
و فى النهايه تصبح